vineri, 12 decembrie 2008

Inca un magazin online , ebu.ro

Numai ca acest magazin are o istorie mai ciudata, ebu.ro apartine unui grup de firme care se ocupa cu productia si distributia alimentara prin `93 ,asta nu prea conteaza, ce mi s-a parut interesant a fost faptu ca ei au pus la dispozitie intreg parcul auto pentru a asigura transportul gratuit al comenzilor de pe site. Navigarea pe site e la fel ca pe orice alt site de gen: altex , flanco
, domo , etc. Filtrarea produselor cu ''Cautare Fulger'' pare sa functioneze, numai ca nu vad rostu umplerii unei categorii daca nu ai produse din categoria aia, si ultimile doua casute pt selectare in filtrare nu isi au rostu. A fost mai greu pana mi-am dat seama cum se compara produsele in rest pare a fi ok site`ul.
Sa jucam un joc , Spot the difference :


Din cauza magazinelor online ,altex ..domo si alte prostii vor da faliment ,pt ca la toti ne convine sa dam comanda de acasa si sa ne vina in fata usii moca si numai zic de preturile produselor .Un magazin online nu mai are nevoie de un spatiu pt expunerea produselor (adica banii care vin firmei nu se mai duc pe atatea spatii inchiriate si angajati) de aici rezultand si niste preturi mai mici la produsele oferite.
Articol scris pt concursul de pe blog.ebu.ro.

2 comentarii:

Anonim spunea...

ebu.ro ebay.com ? de la ce vine ''ebu''?

Anonim spunea...

Te mai invit la un concurs cu review www.sorindraghici.ro/?p=73 acolo sper sa ai mai mult succes.