vineri, 15 ianuarie 2010

Teapa CinemaCity

Filmul care l-am vazut a fost frumusel , exceptand toate scenele in care existau miscari rapide, care se vedeau in ceata, pacat de lumea creata de james Cameron .
Aceiasi bani dati pe un bilet in CinemaCity i-i dau la un film la IMAX in Bucuresti unde am efectul de 3D garantat. In caz ca nu stiati proiectorul IMAX instalat in Bucuresti cantareste o tona, fiind comparabil cu greutatea unui automobil, iar dimensiunile sale le depasesc cu mult pe cele ale unui proiector de film digital obisnuit. Mai mult, costul unui astfel de sistem de proiectie se ridica la circa 2 milioane USD, in timp ce un proiector clasic de 35mm costa in jur de 40.000 USD. De asemenea, filtrele polarizate aplicate lentilelor proiectorului sunt realizate astfel incat sa se potriveasca cu cele din ochelarii speciali ai spectatorilor, nu ca ochelarii clasici de plastic cu o lentila verde si una rosie din CinemaCity.
Cam asa o sa va simtiti la Cinema City Iasi si ca ceilalti din jurul vostru sa nu se simta prost ,incercati sa va faceti o freza ca a lui Jeremy Clarkson ,sa purtati o geaca de blugi si niste tenesi in picioare pentru a va adapta tehnologiei de varf din anii 70.Apropo , nu uitati sa luati un Nurofen Forte inainte sa intrati in sala , ca toate miscarile rapide se vad blurate si nu se mai inteleg .Recunosc , trailerul la ''Alice in wonderland'' s-a vazut frumos .

2 comentarii:

Anonim spunea...

La imax exista doar un numar limitat de filme,in nici un caz nu o sa vezi ultimile filme facute.. La bucuresti poti sa vezi 3 filme,jurassic park si ink 2.
Este nevoie de o camera speciala de filmat facuta de IMAX si de aia se intampla asa

RIP spunea...

ma duc si la astea numai pt efect atata timp cat nu ies cu dureri de cap de acolo :)