marți, 23 decembrie 2008

O brad frumos ...


Курьез в новый год


Ce brad alegeti anu asta si cu ce il impodobiti?

luni, 22 decembrie 2008

Schimbari in stilu CFR

''CFR Călători informează pasagerii că, începând cu data de 13 noiembrie 2008, va fi introdus permanent, în compunerea unor trenuri de pe ruta Bucureşti Nord – Braşov şi retur, câte un vagon prevăzut cu spaţii pentru biciclete şi/sau schiuri, astfel:


• Acc 1745 cu plecare din Bucureşti Nord la 07.30 şi sosire în Braşov la 10.19
• Acc 1746 cu plecare din Brasov la 16.00 si sosire in Bucuresti Nord la 18.53
• Acc 1621 cu plecare din Bucureşti Nord la 09.42 şi sosire în Braşov la 12.54
• Acc 1622, cu plecare din Braşov la 17.15 şi sosire în Bucureşti Nord la 20.25


Acest serviciu este gratuit, iar capacitatea de transport pe vagon este de 8 biciclete şi/sau pana la 24 perechi de schiuri.


Pai ba CRETINILOR !! voi ati pus vagoane pt skyuri si biciclete si eu nu am unde sa imi pun un ghiozdan si un bagaj de mana ...poate nu a ajuns mailu la voi :Ati bagat bagat vagaoanele alea noi supraetajate renovate la atelierele grivita ca sa nu mai traga locomotiva la atatea vechituri.Vagoanele astea NU sunt pt rute lungi (9 ore) cum fac eu IASI - CONSTANTA...NU ai unde sa iti pui bagajele ( vin multi studenti , batrani ,,familii cu copii care merg in vacanta la rude cu bagaje) nu mai zic de scaunele incomode..in 2 ore ai spatele rupt,daca 4 oameni pe un set fata in fata nici nu ai loc la picioare. Urmatoru pas e in presa ..nici nu ma mai gandesc...m-am saturat de conditiile de 2 lei..sa pune`ti vagoanele astea la alte rute...nu la drumuri de 9 ore.Sincer vagoanele vechi cu compartiment erau perfecte mai putin alea fara incalzire.

Atentie ! Cretini la volan !


Iar ajung acasa de la un accident , neacordare de prioritate , viteza ...(vinovatu scapat fara sperietura si raniti )Si la cum tot romanu are masina acum,strazile sunt pline( 85% cretini cu masini inmatriculate in bulgaria care noaptea transforma strazile din Mangalia in piste de curse).Bine fac astia cu taxa de inmatriculare(mai putin pt masinile mai noi =D), cel putin asa Romania nu o sa mai ajunga cimitirul de masini al Europei.

duminică, 21 decembrie 2008

Mos Craciun exista


Intr-o seara friguroasa, de iarna, o tanara statea pe unul din podurile Dambovitei si se gandea cum sa scape de viata asta amara.
La un moment dat, Mos Craciun se apropie si-i zice:
- Ce faci tu, aicea, fata mosului?
- Ce sa fac, mosule, iaca sunt suparata, ca n-am servici, n-am casa, n-am bani si ma gandesc sa ma omor, sa scap de toate necazurile.
- Ei, fata mosului, stai ca nu-i dracu asa de negru! Uite, eu pot sa-ti indeplinesc trei dorinte, acum, pe loc. Spune, ce-ti doresti?
- Pai, as vrea sa am o vila in Cotroceni...
- S-a facut! Asta e adresa si astea sunt cheile de la noua ta casa. Altceva?
- O masina, mi-ar fi de mare folos...
- Nici o problema! In garajul casei, un Mercedes te asteapta. A treia dorinta?
- Pai, as vrea sa am un cont in banca, sa-mi nu-mi mai fac griji din cauza banilor...
- In casa o sa gasesti un carnet de cecuri. Ai un milion de dolari in banca. Dar stii, fata mosului, ca toate astea sa se indeplineasca, trebuie sa indeplinesti o conditie...
- Spune, Mos Craciun, ce trebuie sa fac?
- Pai, as vrea sa te asezi in genunchi si sa-ncerci un sex oral.
- Vai, mosule, nu pot sa fac una ca asta!
- Cum, pentru toate dorintele care ti le-am indeplinit?
Pana la urma, fata se lasa convinsa si se apuca de treaba.
Dupa vreo 5 minute, mosu o intreaba:
- Cati ani ai tu, fata mosului?
Luand o scurta pauza, fata raspunde:
- 28, mosule.
- Si, la varsta asta, mai crezi in Mos Craciun?!!


Articol scris pt. concursul organizat de Visurat si Blogatu

miercuri, 17 decembrie 2008

Unde ne aflam ?


Am cautat si eu o harta mai buna a Romaniei ..nu am gasit nimic , numai prostii , una mare da neclara, una care parea perfecta la o rezolutie din aia de 4000X.... da cand dadeam click pe ea ma ducea pe blogu la un distrus (care nu avea harta bine inteles) ,sau poze cu mesaje de genu :''The requested URL /presa/harta29iun.html was not found on this server.'', restul numai prostii inutile ,harti etnice, climatice ale Romaniei...

vineri, 12 decembrie 2008

Inca un magazin online , ebu.ro

Numai ca acest magazin are o istorie mai ciudata, ebu.ro apartine unui grup de firme care se ocupa cu productia si distributia alimentara prin `93 ,asta nu prea conteaza, ce mi s-a parut interesant a fost faptu ca ei au pus la dispozitie intreg parcul auto pentru a asigura transportul gratuit al comenzilor de pe site. Navigarea pe site e la fel ca pe orice alt site de gen: altex , flanco
, domo , etc. Filtrarea produselor cu ''Cautare Fulger'' pare sa functioneze, numai ca nu vad rostu umplerii unei categorii daca nu ai produse din categoria aia, si ultimile doua casute pt selectare in filtrare nu isi au rostu. A fost mai greu pana mi-am dat seama cum se compara produsele in rest pare a fi ok site`ul.
Sa jucam un joc , Spot the difference :


Din cauza magazinelor online ,altex ..domo si alte prostii vor da faliment ,pt ca la toti ne convine sa dam comanda de acasa si sa ne vina in fata usii moca si numai zic de preturile produselor .Un magazin online nu mai are nevoie de un spatiu pt expunerea produselor (adica banii care vin firmei nu se mai duc pe atatea spatii inchiriate si angajati) de aici rezultand si niste preturi mai mici la produsele oferite.
Articol scris pt concursul de pe blog.ebu.ro.