duminică, 23 noiembrie 2008

Bioschock II (FPD)


Teapa , cu asta deschid eu sticla de bere .

... pe bancile scolii




"Aici eu m-am luptat cu somnul , dar am fost invins ''

Studentul Anonim

sâmbătă, 22 noiembrie 2008

Snup Dog, Pi Didi, Jai Zi , DiEMecS



Ascultati cu atentie si versurile

joi, 20 noiembrie 2008

Norocu` prostului


Asta chiar te calca si te fute nu ca in bancu ala, o avut noroc cretinu de aseara ca nu a fost nimeni pe trotuar, ca dopuri in cur isi punea sau bete in roate cum vre-ti voi.Aseara in tatarasi in intersectie (dispecer) un cretin cu un WV brec o incercat sa evite pe un alt cretin intrand pe trotuar cu 70-80 km/h (cam asa cred eu mai ales ca nu o franat si toneta aia se facu praf) ..pe trotuar ba ? metalu se indoaie la loc ba...omu de pe trotuar acolo ramane tata, mai ales daca il bagai cu totu in toneta aia. A iesit omu nervos( am crezut initial ca e mort la volan ,dupa zgomotu din timpu impactului si mai ales ca nu s-a auzit nici un scartait sau vreo tentatie de frana) din masina s-a uitat speriat la ea (in stare de soc-prostie- evident) si o intrat inapoi la volan sa dea cu spatele..tot asa ca nebunu..am zis ca mai loveste si boschetaru cu tanti de la non-stop care se holbau speriati la toneta lu vecinu. A avut noroc cu trotuaru gol(adica fara oameni calcati), acum nu stiu cat de norocos o fost si la testu suflat.Bine ca nu ti-ai spart capu ,mai faceai si mizerie pe acolo.

miercuri, 19 noiembrie 2008

Moment de reculegere


Ciudat localu , 1431 in spate la hotel Unirii , te intorci putin in timp si in loc de bere parca preferi o carafa de vin..sticla verde nu prea se incadreaza in decor.

Un orbit sau un tampon


Cam asa arata un fast-food la gara, nu am murit de snitelu` la lipie si am primit si rest, puteam sa aleg...o guma , un tampon ,era buna o punga de plastic sau un pampers..da mere si un din asta.

miercuri, 12 noiembrie 2008

Cocalari vs. Militieni


In acest filmulet apar doua specii des intalnite in viata noastra,ambele ''greu'' de inteles si care au cantitati reduse de materie cenusie in cutia craniana.Probabil de asta si gandesc la fel,multi dintre cei care nu s-au descurcat in Spania s-au intors acasa si au intrat in politie. Nimeni nu stie nimic..nici de ce l-au batut pe sofer, nici daca ai voie sa filmezi in spatii publice, nici ei (cu epoleti) nu stiu ca nu au voie sa fie injurati,urat umiliti in fata camerei , varza ca la noi la nimeni=).

miercuri, 5 noiembrie 2008

marți, 4 noiembrie 2008