vineri, 29 august 2008

The AXE effect


O mica caricatura din mouse, da-ti un click pt a mari poza.

duminică, 17 august 2008

Callatis shou


Haosu` pe litoral, tipete : ''Mami vreau de aia...mami fac pisu";''YEEE...3 sugi est''( nu va e rusine ma sa intrati pe scena cu melodii de pe vremea cand ma jucam cu tuberbanu in spatele blocului) , formatii de 2 lei ( bine dracu ca nu i-ati scos si pe Genius din ''mormant''), focul de artificii ( mai misto e de revelion la mine in fata blocului) , Cotabita care nu stie sa numere( ''Haide`ti sa numaram impreuna pana la focul de artificii: 5 4 2 1...ieeee''), alte formatii de care nu a auzit nici dracu care ragaie pe la microfoane, cocalarii si pitipoancele care mai de care cu coama vopsita mai colorat sau lantu de argint si ochelari pe toata fata( noaptea fratilor, va deranjeaza lumina de la luna sau e prea puternic sunetu si va e frica sa nu va zboare undele sonore ochii din orbite),imbulzeala,cozile de la porumb fiert,popcorn si bere...mirosu..tot taranu venit la mare cu copchii in brate care ii duc la pisat in fata ta dupa stalp de parca nu ii vede nimeni( si animalele sunt mai civilizate ca voi, pana si cainii traverseaza strada pe zebra sau se feresc cand ii claxonezi numai muristii veniti pe litoral stau ca turma de vite in mijlocu drumului )veniti si ne umpleti marea de gunoaie si excremente si va parcati pe spatiile verzi si pe trotuare daciile sau masinile straine cumparate din banii luati de pe culesu de castraveti din Spania .
De astea nu mai zic ...mai bine va aruncati cu totu cand aruncati ceva pe jos

marți, 12 august 2008

„Senzatii tari din 1964”

Asta trebuia sa fie sloganu Fast Food`ului din imagine, am inteles reclama la ROM, dar nu inteleg rolu posterului cu Ceasusecu dintr`un fastfood, da am uitat ca in ca Vama Veche tot ce e ciudat e ''misto'' e ''super tare frate'',hai sa punem o poza cu Ceausescu pe perete ce ''cool''ar fi sau poate shawarmistu chiar era un comunist...trebuia sa ii fi zis lu asta sa nu se apropie pentru ca partidul de obicei te vrea tuns .

Halal ''Cultura''


Ala care a creat ambalaju a ramas fara inspiratie sau a avut pica pe Eminescu, poate din cauza lui ramanea mereu corigent la limba si literatura romana. Cum sa pui ma o poza cu statuia unui mare poet(pt.voi) roman pe o punga de biscuiti care se numesc BaZzaconi?..bine ca ii mai trebuia un ''i'' si se potriveau.Hai sa punem o poza cu Stefan cel Mare pe cutia de tampoane sau fata lui Lucian Blaga pe un pet de Timisoreana... Si ce a vrut sa zica cu :''Senzatii mondiale''? in fine. Poate ca ambalaju asta prinde bine la pensionari...altfel cer de pe raft la magazin ''Vreau biscuitii cu Eminescu !'' cu proteza`n gura decat ''Vreau ...vreau Bazzz...Bazza ..Bazzaconii!''

duminică, 10 august 2008

Mai sunt si altii ca la noi

/>
La noi sunt decat 2 variante :

joi, 7 august 2008

Combinatii

Tuning cu plasa de tantari (ieftin si practic)
Pierdut masca radiator Mercedes...
Mercedes Benz 1310

marți, 5 august 2008

Nice view...good music

Fiecare rasarit la stuf incepe cu Bolero...



Melodia aici >>



Ravel
Asculta mai multe audio Muzica »

luni, 4 august 2008

Prin Vama

Ce dor mia fost...
Da un click pe poza de jos ...era o melodie parca: ''mi-am gasit pereche la vama veche''
Nu mai este ce a fost...si nici mult nu mai tine, o sa ajunga in cativa ani sa arate ca la Costinesti sau Mamaia.

Pentru oase...lasati lactatele

Mesaj pentru turisti

vineri, 1 august 2008

Fitze


De aici se imbraca fetele alea cu nasu mare si ochelari pe toata fata (aia tip masca de sudura sau de sky)...nu se putea ceva mai potrivit de atat...Eu as face un magazin si pentru cocalari.... ceva de genu Cocalaru & Pitipoanca Collection cu tricouri editie limitata ''Gigolo 2008'' imprimat pe spate .